Soldier on and keep your heart close to the ground

Oj, det har gått 3 månader sen sist! Shit
Aja, denna sommaren kan ha varit den sämsta hittills. Satt mest hemma och kollade på anime. Vilket iofs är det bästa som skapats men ni förstår vad jag menar. Har typ inte ens rört systemkameran så har inte särskilt mycket att visa heller, haha..
Köpte dock en Iphone 4! Fy fan vad väl behövt. Heter veronicayperez på instagram om någon bryr sig. :)
Var i Växjö med Karro någon dag och fikade
Köpte presenter till mig själv lol (Och från mormor <3) Fast mamma gav mig faktiskt ett träningskort på Friskis&Svettis här om veckan så ja!! Så nu har jag börjat träna litelite. 

Bakade blåbärs-stuff med Lena

Försökte (försöker) lära mig denna

Fick Zelda-ryck den sista sommarlovsveckan typ så jag tog mig i kragen och klarade av Skyward Sword en gång för alla!!!!!!

Dagen innan skolan kände jag så här. Men nu är det en hel månad sen dess (!!!!?!) och helvete vad snabbt det har gått. Är så extremt nöjd med klassis och det känns som en har känt dem länge. ÅH, DET FINNS SÅ MÅNGA GULDKORN! Och jag tror helt ärligt att det kommer bli 3 svinbra år.

Vi hade inspark, woop!

Fika med klassen (vilket är rätt standard nu)

Vi besökte Wanås och fick t.ex skriva lappar till Yoko Onos wishing tree

Igår var finaste himmel
 
Och sen jag blablabla.
Nu när skolan har börjat + alla fritidsaktiviteter kommer jag vakna kl 6:00 varje morgon och komma hem typ 21:30 3 gånger i veckan. Känns bara som en tidsfråga innan jag kommer stressa sönder och dö men annars!! 

Ska uppdatera oftare nu, för vardagen är ju inte lika grå längre enligt mig! peace


RSS 2.0