-

Whoaaa! Long time no see!
Har inte bloggat p.g.a
1. Har inget att blogga om

Men nu har jag ju det såattehh!! Dem senaste...månaderna (hehe) har jag haft nationella (faktum är att vi har vårt allra sista nu på onsdag) och så har jag haft en hel del filmkvällar med mina vänner.
Och sen har jag sökt sommarjobb alldeles försent men ja, det gör ingenting. Det var pinsamt dock.
Okej, men nu är det bara 1 månad kvar tills jag slutar nian (!!!!) och vi har en del saker inplanerade så följande månad kommer ju bli ASROLIG!! Stay tuned

Nu ska jag visa lite bilder på saker jag har köpte på sistone:

En moleskine! Den kommer typ vara min dagbok från och med nu. Finns "billig" på Bokia för 146 kr istället för typ 220 kr i Akademibokhandeln.

Har beställt dem här skorna från Skopunkten till avslutningsmiddagen/balen. Fick dem 150 kr billigare, score!! Dessutom är dem 11 cm så måste lära mig att gå ordentligt i dem, annars hahaha... Så just nu håller jag på att gå runt i min syrras gamla 11 centimetare. 

Och så den omtalade, den diskuterade, den jävla klänningen till "balen". Blev himla mycket inre slagsmål men egentligen är den ju inte så himla viktigt heller. Från ASOS i alla fall.

Och så har jag köpt hem dessa klassiker också, men de har jag inte hunnit läsa ännu p.g.a. upptagen med skolan. Har skjutit upp väldigt många grejer men det känns som att jag hinner ikapp nu. + Jag har läst ut Hungerspelen och är såld på boken. Vart längesen jag verkligen ville fortsätta läsa en bok. Murakamiböckerna är inte dåliga men helvete var det tog mig lång tid att läsa igenom dem.

PS. Har redan haft min årliga Stanna-hemma-och-kolla-asmycket-på-filmer/Tv-serier/anime-period. Den kommer mellan februari och april varje år. Lustigt men sant! Den här gången hann jag kolla på ca 70 filmer.

Och med det tackar jag för mig, hörs snart!
Skriv någonting;

Vad du kallas
Ifall du återvänder

E-post

Egen sida

Orden & tankarna

RSS 2.0