I feel good, I knew that I would. So good, so good: I got you

Vi började denna avslutingsshowprocess redan i måndags när vi gick till folkets hus för att gå igenom nummrena och testa ljuset. Tror att det var Kevin, Klas, Ossion och Erik som tog hand om det.
Och så fick vi häftiga ljuseffekter tack vare Jesper. :D

Eftersom man måste vara bakom scenen under showerna så passade jag på att ta några kort under repet.

Här har vi Schelin som mimar till Älskade ängel och leker Bert!

Här kör dem en Idrotts-Carl sketch! Alla var förstås nervösa ju närmare vi kom den "Stora Showen". Det var 3 totalt. En för mellanstadiet, en för högstadiet och en allmän.

Sen fick man gå ner i källaren och börja fixa sig. Stressigt!Efter varje show öppnade man bakdörren och alla bara ville ut för att få luft för SATAN VAD VARMT det var.
Aa ni ser Kevin i fin klädsel, hahaha!

Josef
Snygga bohem-Tilda

Björn gjorde epic entré som Rektor Kaj på en minimotorcykel. Jones finger klämdes.

Falah spelade Ibbe, vår bildlärare. Så jävla klockrent, hahaha!


Hihi <3

Jag spelade piano under två låtar. Star Wars och finalen. Star Wars fuckade jag upp alla gånger fast det gick bättre och bättre hahaha. Men är nöjd för att jag var inte alls var lika nervös som jag har varit andra gånger.
Och showen då? Ja folk verkade tycka om den mer eller mindre! Vi fick dock typ inte in några pengar men så är det om man gör det till en frivillig donation, HAH!
Men åh, allt var faktiskt riktigt, riktigt roligt. Även om det var sjukt jobbigt att vänta på sin tur och spela upp för andra, men totally worth it. Och man fick liksom en gemenskap med alla, även om man knappt pratar. Nej fan askul var det. Ville bara krama om alla efteråt!!!! Kommer sakna er allihop. Jättemycket. <333
Skit också.

Efteråt gick jag en lång promenad med Karro och lättade på hjärtat. Fett skönt.

Nu är det bara 2 veckor kvar av nian. Ska njuta så jävla mycket.

Ett fel närmare rätt, ett sätt att se på sorgen

Fick ju hem min balklänning för någon vecka sen. Så här ser den ut:

Aa, ni ser ju att det finns typ en top under också, fast den åkte ner. :(
Har förresten haft min avslutningsshow nu. Berättar jättesnart om den!

-

Ni vet ju hur folk brukar visa vad dem har i sina väskor eller typ vad dem skulle ta med ifall dem bara fick välja att ta med ett antal saker.
Men eftersom jag inte har något kul i min väska, ska jag istället visa vad som skulle vara idealiskt ur min synvinkel!

Sprängfylld med grejer här, jaa
Okej men ni ser ju:
1. En såndär vintage-looking ryggsäck, cuz' it's the best. Älskar ju ryggsäckar egentligen.

2. En riktig plånbok. Jag har ingen. Elle jo men den är asgammal och sliten och äcklig.

3. En zippo-tändare. Röker ju inte, men sånna är så jädra snygga och det känns som att alla alltid behöver en tändare hela tiden.

4. Schweizisk armé/fickkniv. Den kan ju göra massa grejer! Fila naglar, klippa, såga, öppna korkar, knivhugga folk som försöker våldta en!!! Och dessutom, efter att ha sett 127 Hours så känns det nödvändigt om man, ja, t.e.x hamnar i en bergspricka med en stor sten på handen.

5. En analog kamera. Mest för att det ger så fina kort och är mer praktisk än en fet systemkamera.

6. En moleskine! Bra att skriva ner tankar som bara dyker upp sådär.

7. En fickplunta. Hehe, alltså dem är ju coola.

8. Alltså, egentligen vet jag inte varför jag satte en bibel där för jag sitter ju inte på bussen och läser en bibel direkt. Eller, ja det kan man ju iofs men... Fast visst är den snygg(are)? Alla andra biblar är så fula, med typ blåa fiskar.

9. Gameboy! ASKUL.

10. Och en liten, smart videokamera. Finns ju så jävla många tillfällen där man vill filma. Och ibland är det t.o.m. bättre om man har ett minne sparat på video än ett foto.

Okej hejhej! 
PS. Var i Växjö med Lena igår och köpte småsaker. Fast det blev ändå 500 kr tillslut, faan vad dyrt allt ska vara.

Just let me state for the record: We're giving love in a family dose, yeah

Igår fyllde min syster 23 år! It should look a little something like this:Fick finbesök

Så åt vi completos efter Saras behag och mammas citronpaj istället för tårta. HUR GOTT!? Finns asmycket kvar dessutom.

Hahahaha var tvungen <3

Pappa <33


Favos hihi


Så grattis på födelsedagen min vackraste, bästa syster. Älskar dig så jävla mycket och tacktacktack för alla gånger du har tröstat, för att du är min förebild och min bästa vän. VAD skulle jag göra utan dig? Men framför allt: vem fan skulle jag vara?

You've got a new horizon, it's ephemeral style

Hade en rastlös halvtimme innan skolan så ja ba knäppte lite sådär 100 kort vaa (På mig själv såklart vem annars):
Kör nu mera på naturligt hår istället för att platta det osv. Försöker få det att växa, ni vet.

Men aa, matteprovet gick hyfsat och efter skolan gick jag och Karro hem till Lena för att kolla på The Green Mile eftersom vi har en filmanalys om den. Somnade :))
Juste!! Så fick vi "dansa" på idrotten tillsammans med alla i årskurs 9 också,  fast ingen kunde egentligen och så hade vi hemkunskap och Edvin krossade ca tre tallrikar/skålar

HÄNDELSERIK DAG

You can get addicted to a certain kind of sadness

Jag sa ju vad jag hade gjort de senaste månaderna, men jag tänkte visa små instagram bilder som jag har "snott" från Lena.

1: Någon dag där jag och Lena gjorde våfflor och kollade på Sweeney Todd

2: Karro och Wigge!

3: En morgon efter att ha filmkvällsdygnat

4: Mängden energidryck vi köpte för att hålla oss vakna. Vet egentligen inte om det funkade (antagligen inte) men fan vad illa vi mådde sen hahahah

5 & 6: Valborg :))

Nu ska jag göra ett biologiprov, hejhej

-

Whoaaa! Long time no see!
Har inte bloggat p.g.a
1. Har inget att blogga om

Men nu har jag ju det såattehh!! Dem senaste...månaderna (hehe) har jag haft nationella (faktum är att vi har vårt allra sista nu på onsdag) och så har jag haft en hel del filmkvällar med mina vänner.
Och sen har jag sökt sommarjobb alldeles försent men ja, det gör ingenting. Det var pinsamt dock.
Okej, men nu är det bara 1 månad kvar tills jag slutar nian (!!!!) och vi har en del saker inplanerade så följande månad kommer ju bli ASROLIG!! Stay tuned

Nu ska jag visa lite bilder på saker jag har köpte på sistone:

En moleskine! Den kommer typ vara min dagbok från och med nu. Finns "billig" på Bokia för 146 kr istället för typ 220 kr i Akademibokhandeln.

Har beställt dem här skorna från Skopunkten till avslutningsmiddagen/balen. Fick dem 150 kr billigare, score!! Dessutom är dem 11 cm så måste lära mig att gå ordentligt i dem, annars hahaha... Så just nu håller jag på att gå runt i min syrras gamla 11 centimetare. 

Och så den omtalade, den diskuterade, den jävla klänningen till "balen". Blev himla mycket inre slagsmål men egentligen är den ju inte så himla viktigt heller. Från ASOS i alla fall.

Och så har jag köpt hem dessa klassiker också, men de har jag inte hunnit läsa ännu p.g.a. upptagen med skolan. Har skjutit upp väldigt många grejer men det känns som att jag hinner ikapp nu. + Jag har läst ut Hungerspelen och är såld på boken. Vart längesen jag verkligen ville fortsätta läsa en bok. Murakamiböckerna är inte dåliga men helvete var det tog mig lång tid att läsa igenom dem.

PS. Har redan haft min årliga Stanna-hemma-och-kolla-asmycket-på-filmer/Tv-serier/anime-period. Den kommer mellan februari och april varje år. Lustigt men sant! Den här gången hann jag kolla på ca 70 filmer.

Och med det tackar jag för mig, hörs snart!RSS 2.0