Naturkatastrofer,prao och charterresor

Några dagar i rad har jag somnat i soffan, mest somnat in till Japans tragedier. Det är så jävla hemskt och det enda man kan göra är att se på. Och skicka lite pengar såklart. Men jag har ingen mobil så jag har inte kunnat skicka än, men jag ska hitta på nåt. Därför tycker jag att alla borde skicka iallafall 50 kr, för jag fullständigt skiter i om du behöver skicka 100 meningslösa sms till någon vän, köpa ett halvkilo godis för att du ska sitta och frossa eller sparar för någon konsert för en ändå medelmåttig artist. För om du inte hellre hjälper en människa att börja om på nytt efter att den har förlorat allt den har så är man bara vidrig.

Idag är det den tredje dagen jag praoar. Jag börjar igen om ca 1,5 h. Det är så drygt att jag inte vet vad jag ska göra. Jag och Lena turas om att sitta på den enda sittplatsen som finns och i räknar timmarna tills vi slutar. Men igår fick vi sluta 2 timmar tidigare än planerat iallafall, och dem spenderade vi med att äta nudlar (Jag äter bättre med pinnar med vänstra handen?) och kolla på Elfen Lied.
Föresten så är det värsta blås-affären. Hon köper saker för typ 20 kr men sätter att det ska kosta 130 kr typ. Man ba öh okej jag kommer inte tillbaka. Fast hon är snäll så skitsamma.

Det jag ville berätta är att jag och mamma bokade en charterresa till Spanien för 17 dagar. Det ska bli så jävla skönt bara att vara någon annanstans än Sverige faktiskt. Jag åker den 13 juni till Costa Brava (Och kommer tillbaka den 30 juni) så jag kommer inte kunna vara med på skolavslutningen. Och det är synd för det är alltid fint, dessutom är det ju många som man skulle vilja se den sista dagen i nian. Alla gråter och man ba åh.
Skriv någonting;

Vad du kallas
Ifall du återvänder

E-post

Egen sida

Orden & tankarna

RSS 2.0