VåffeldagenEfter en faktiskt ansträngningEfter ca 3 h fotbollsspelande
Efter ett par minuter: Ödeläggelse, typ. Hehe.

Och så är praoveckan hos 5-åringar slut. Skönt, yet kommer jag sakna några.


Quam amoena, O castitas Lilium

Igår var tydligen sista dagen i Försmaken eftersom man inte var tvungen att komma idag, och då gör man ju inte det!!

Så såg en liten del av affären ut. Jag vågade inte ta mer bilder i rädsla att hon skulle komma in (Hon höll på att skotta snö) och slå mig typ.
Jag till och med drömde om henne! Hon var dygnsur och jag skulle ge henne nya kläder men hon var så lång att ingenting passade. Sedan lämnade jag henne i mitt rum och efter att jag kom tillbaka hade hon inrett det i någon slags bröllopssvit (allt i vit) och vid mitt fönster fanns massa smycken ovanför ett vit sammetstyg....öh


När hon lät oss gå någon timme innan skiftets egentliga slut fick vi en påse med presenter. Det var bl.a: Ett ljus, massa små dyra chokladbitar i en påse, en prarlin på pinne som man låter smälta i mjölk så att det blir chokladmjölk (obvious) och ett berlocksmycke som hade formen av en leende sol där det stod: Made with a smile. Man vill bara krama om henne med det vågade jag inte.

Sen gick vi hem till Lena och kollade på Elfen Lied, i intervaller. 2 avsnitt sen tvingade jag henne att göra nudlar:
Seriousface när det gäller hur man ska hålla dessa pinnar. Jag önskade mig ätpinnar från henne när hon skulle till Hong Kong, men hon gav mig 2 efteråt, den ena hade en drake-tryck och den andra hade påfågel-tryck. Tacktacktack. Jag ska öva!

Och medan vi kollade på dem 2 sista avsnitten av Elfen Lied uttnyttjade vi vår gåva och gjorde varmchoklad. Min fick inte det bästa resultatet men det var gott ändå. Kvällen slutade iallafall med att serien slutade lite som på ett Inception-aktigt sätt och vi båda två skrek rakt ut i luften när skärmen blev svart och eftertexterna började rulla. Tårarna bara rann av ren frustration. Fast sen var det bara att ta sig samman och gå hem i ett väder som påminde om december.

Naturkatastrofer,prao och charterresor

Några dagar i rad har jag somnat i soffan, mest somnat in till Japans tragedier. Det är så jävla hemskt och det enda man kan göra är att se på. Och skicka lite pengar såklart. Men jag har ingen mobil så jag har inte kunnat skicka än, men jag ska hitta på nåt. Därför tycker jag att alla borde skicka iallafall 50 kr, för jag fullständigt skiter i om du behöver skicka 100 meningslösa sms till någon vän, köpa ett halvkilo godis för att du ska sitta och frossa eller sparar för någon konsert för en ändå medelmåttig artist. För om du inte hellre hjälper en människa att börja om på nytt efter att den har förlorat allt den har så är man bara vidrig.

Idag är det den tredje dagen jag praoar. Jag börjar igen om ca 1,5 h. Det är så drygt att jag inte vet vad jag ska göra. Jag och Lena turas om att sitta på den enda sittplatsen som finns och i räknar timmarna tills vi slutar. Men igår fick vi sluta 2 timmar tidigare än planerat iallafall, och dem spenderade vi med att äta nudlar (Jag äter bättre med pinnar med vänstra handen?) och kolla på Elfen Lied.
Föresten så är det värsta blås-affären. Hon köper saker för typ 20 kr men sätter att det ska kosta 130 kr typ. Man ba öh okej jag kommer inte tillbaka. Fast hon är snäll så skitsamma.

Det jag ville berätta är att jag och mamma bokade en charterresa till Spanien för 17 dagar. Det ska bli så jävla skönt bara att vara någon annanstans än Sverige faktiskt. Jag åker den 13 juni till Costa Brava (Och kommer tillbaka den 30 juni) så jag kommer inte kunna vara med på skolavslutningen. Och det är synd för det är alltid fint, dessutom är det ju många som man skulle vilja se den sista dagen i nian. Alla gråter och man ba åh.En skymt av solen, doft av vår

 Dem senaste dagarna har faktiskt varit helt fantastiskt fina men så kom idag och ba @£$€[!
Påsklovet är i allafall nu officiellt uppbokat. Jag ska spendera 18-23 April i Göteborg, mest med Julia dock. Åh! Har inte träffat henne på 1,5 år ju? Sjuukt.

Sedan har jag prao i 2 veckor starting...tisdag! Försmaken (Keff affär) och Gläntan (Dagis). Vakuul :))))))) nä.
Just nu sitter min pappa vid den stationära datorn och gråter typ. Okej, nej, men nästan: Den funkar inte.
Så frågar han mig helt irriterad vad jag har gjort? 

ÖH JAG KANSKE STARTADE DEN, SKREV UT 2 KORT OCH STÄNGDE AV DEN, SOM JAG HAR GJORT ETT PAR GÅNGER I LIVET


Och juste! Vill ni ha ett special-inlägg om någonting? Typ om min familj/vänner/skola/intressen/jag-vet-inte?
Alla känner ju inte mig så bra.


Full Metal Alchemist


Tidsfördriften


RSS 2.0