-


Att vara ute hela natten (Nej, ingen sömn här) var extremt mysigt. Mest satt vi bara och gjorde ingenting men någon gång var det allsång och en annan så rullande jag ner för en backe invirad i en sovsäck <3 klockan 3-4 på natten <3

Sen lite efter 7 så åkte jag hem och lämnade alla saker vi hade haft med oss = 1 sovsäck, 1 tröja, 1 filt 
På kortet har vi några fina vi träffade: Elin, Filippa, Maria, Fanny, Jonis och Amanda (men hon kom inte med på bild) OCH JULIA(!) 

Sen var det kö dags!


Gick och köpte chips och godis en sväng

Sen tvingades vi att köa i solhettan, vi dog!! Typ bokstavligen. Kön flyttades 2 gånger och äwöelvkwvb. Lena och Karro började nästan gråta och jag vet inte ahh!!! så hemskt. Tortyr.

Sen när vi tågade in i området (Vi bildade en orm och sjöng Känn ingen Sorg för mig Göteborg) satte vi oss och väntade på Håkan, som var 1 timme sen. Vet du vad Håkan, DÖ!!! Yttligare 3 timmar ahhh!!
Men han var hur bra som helst och hur fin och vacker som helst osv, men helvetes jävla tjejer som var bakom oss. Dem förstörde allting. Efter konserten kändes det som att jag hade träningsvärk överallt dessutom

När vi åkte hem så var det fullt i varje spårvagn, det kändes som Japan! Fanns säkerhetsvakter och sånt. Jätte många var fulla och sjöng och gjorde indianrop. Många hade ju tagit studenten också, fekke liksom.
Aja, när vi kom hem däckade vi och sov, sen var vi i stan och sen åkte vi hem:

........Hahhahaa <3

Postat av: FOTOKUSERA - en personlig fotoblogg

Haha! Jag syns på bilden med publikhavet, fett :D

2011-07-17 @ 18:06:59
URL: http://fotokusera.blogg.se/
Postat av: veronica

Åh, vad fint!

2011-07-17 @ 22:55:50
URL: http://doubtingintentions.blogg.se/

Skriv någonting;

Vad du kallas
Ifall du återvänder

E-post

Egen sida

Orden & tankarna

RSS 2.0