Forts. #3 - Lugn & Blanes

Den 17 Juni hade vi en relax-dag. Dels för att vi hade så himla ont i fötterna efter att ha gått hela gårdagen:


Så vi var vid poolen, kollade på TV, läste, mådde


Senare på kvällen var det en argentisk karatesnubbe som gjorde någon slags Material Art Show. Fast han bara trollade och styla lite.

Han var kort. Och jo, dem tog ut pappa som frivillig. När vi såg att dem skulle sätta på honom kläder facepalmade vi allihop. Ni ser ju själv hur bra allting satt..

Sen avslutades det med att hans medhjälpare la sig över ett par samurajsvärd och sa: This is very dangerous for us, so please keep complete silence! Först trodde jag att det var en illusion att hela svärdet skulle gå rakt igenom henne, men nej. Det var faktiskt bara så att hon skulle lägga sig över dem. Efter åt fick hon ett stort rött streck över sin mage. Det kanske inte var så långt ifrån att hon blev 2 trots allt.
Så, efter vi hade vilat ut begav vi oss till Blanes följande dag.

Där fikade vi i en...park...?


Sen skar Lore sig på en spegel:

Hahah, ser ni att det typ är rosa? Ett plåster senare så åkte vi på bio.

Men vi kom lite för tidigt så vi fick sitta utanför ock vänta. Pappa fick gå och köpa snacks!

Ja, det som vad det blev. Helheten var ju bra, men personligen saknar jag Keira och Orlando.
Åh, Orlando... Jag saknar tiden när du åkte åkte runt i Åseda på en sparkcykel. Sen fattar jag inte riktigt slutet för missonären: Dör han eller inte? Antagligen gör han väl det, men på vilket sätt är det att "rädda honom"?

Aja, efteråt skyndade vi hem för pappa ville ha mat. 2 dagar i veckan har hotellet tema-middagar. Det är lysande, fakiskt. Roligt och sånt där. Fast nu ska jag inte visar bilder på maten...för dem blev inte bra.

Fast självklart älskar ni min familj lika mycket, va?

....Inte? :/

 Skriv någonting;

Vad du kallas
Ifall du återvänder

E-post

Egen sida

Orden & tankarna

RSS 2.0