Forts. #8 - Polynesiska temamiddagar & den sista natten

Eftersom vi inte gjorde så mycket dem sista dagarna, kör vi på med 4 dagar i ett enda inlägg!
24 juni: Har inget minne vad vi gjorde då jag inte fotade, men vi relaxa säkert.

25 juni: Polynesisk temamiddag, pingpong (<3) och biljard:

Ser ni vad jag ser? CLOSE-UP:

Ja, nu kan alla ni vegetarianer gå och spy. Okej jag är också vegis men seriöst???

Första och sista gången dem serverade vindruvor! Men dem var stora som typ...plommon. Ni ser ju själv.

"Mi madre es una gnäll"

Någon missade precis bollen.
Förresten, pojken som ni ser i hörnet är en ryss liten kille på kanske 10-11 år. Han var störd (Nej, asså allvarligt.) pch gick omkring och lekte. Han involverade sig i vårt spelade genom att börja hämta bollen när vi tappade den. Tillslut lät vi honom spela med oss för att det såg verkligen ut som att han ville spela. Men han var ju typ sämst, han fattade inte riktigt hur man skulle göra. Han trodde att det var meningen att man skulle smasha bollen så att motstånadaren inte ens kunde slå den. Och ja, jo man ska ju göra det någongång. Men inte på första passningen, hela tiden! Men han var trevlig. Någon som dock var jävligt obehaglig var hans pappa. Inte nog med att han såg ut som en klasskamrats pappa jag inte tycker om, utan först gick han fram för att försöka visa sin son hur man spelade, men sen när ungen inte fattade så började han själv spela med Loretto? Och efter en bra stund när ungen ville spela så sa han typ "2 minuter bara." Man ba ÖHHH? Ni måste vara där för att förstå. (Juste, mitt i allt så lämnade mina föräldrar mig ensam med dem också?!) Sedan när Loretto inte ville spela mer så sa hon: Vad ska jag göra? Och då sa jag: Du kan fråga om han vill spela med sin son? Så Loretto gjorde en gest med en frågade min om hon skulle lämna över racket till sonen. Och då blev pappan jätte defensiv och lyfte händerna i luften och backade. Man ba: .....du missförstår. Sen gick han och satte sig med sin fru, och vi fortsatte spela med ungen. Misslyckat.

Biljard kan vara kul också. Fast detta var Lorettos första gång.

26 Juni:

Man kan beställa en granizado.

Sedan kan man spilla ut granizadon och få en helt ny och gratis av Yessica. (Bartendern)

27 juni var sista kvällen så, förutom att vi gjorde några sista köp inför morgondagen, så njut vi av vår sista måltid:

Nära tårar!!!! Nästan!!! Okej, kanske inte.

Fula bonnabrännor är ett måste, ett krav, något oundvikligt. Mamma brände sig dock rejält en dag. Fast man är ju korkad om man är på stranden från 10.00 till 17.00. Stackarn blev alldeles till sig av att kunna bada för första gången på jag vet inte hur länge. Men hon brände sig så mycket att ryggen började flagna och bildade blåsor med vatten?!
Sen efter maten ville mamma ta kort på oss vid bassängen, men det ville ju inte vi då alla som var i restaurangen kunde se oss. Så det slutade så här:

Väl isolerat från allt och alla, haha. Där ser ni förresten klänningen jag köpte samma dag. Och den är endast till för när jag är utomlands.

Även idag satt vi på terrassen och bara mådde. Här har vi den mest spanska drycken man kan dricka, Sangria!

När jag satt och blickade ut mot ett av dem många hotellen som fanns och betraktade när ungdomar skrek från ena balkongen till den andra, medan hög musik spelades någonstans i bakgruden, försökte jag suga in mig varje sekund och varje detalj.
Hur mycket jag än ville prata med mina vänner, ville jag ju inte åka hem.

Postat av: maria

HAHAHA nej, tu madre es inte una gnäll, tu madre es söt <3

2011-07-10 @ 11:53:51
URL: http://mariahedkvist.blogg.se/

Skriv någonting;

Vad du kallas
Ifall du återvänder

E-post

Egen sida

Orden & tankarna

RSS 2.0