Forts. #6 - Girona & jag älskar colombianer

Den 22 juni åkte vi till Girona. Som också är en stor stad, men ingenting i jämförelse med Barcelona, såklart.

Älskar när det är massor med hus vid vatten. Just därför vill jag till Venedig innan allt bara sjunker.
Det fanns en fin bro också, heho.

 

Det som jag gillar med den är bilden är att tornet ser ut som på ett spel. Åh, tänk om allt vore så!

Mys när vi satte och ner för att fika. Eller ha picknick, beror på hur man ser det.

Sixto är en sån jävla posare, hahaha. Ni anar inte!

Sen kom vi till en katedral med hysteriskt många trappor. Ser ni Lore? Ni en close-up:

Väl framme vid slutet så ville alla ta bilder:

..........

Därefter gick vi till en trädgård som fanns i närheten. Men faktiskt så var alla så himla trötta att vi gick och satte oss när vi bara hade hunnit lite mer än till början. Där träffade vi colombinsk kvinna vid namn Ana, som var bosatt i Spanien. Hennes kusin hade kommit från Colombia för att hälsa på. Hon berättade att alla som kom och hälsade på henne alltid ville gå till den här trädgården, så hon var så less på det att hon inte ens tänkte följa med sin kusin. Hahah.

Älskar colombianer, jag känner 4 stycken nu. Hon var så rolig och alldeles för skön. Och juste, hon hade en bebis på 2 år som sov i en barnvagn, så efter att vi hade pratat en stund vaknade hon. Och alla häpnade när...

Vi fick se att hon hade blåa ögon! Ja, jo vi blir väldigt imponerade när vi ser blåa ögon på en latino/spanjor/afrikan/alla som inte är vita. Ana sa att människor trodde att flickan var adopterad, och inte ville tro att det var hennes barn. För det var så att, som ni ser på bilden, är Ana varken vit eller har blåa ögon. Och hennes man var tydligen mycket, mycket mörkare. Hon sa att folk kollade konstigt på henne på gatan också, haha! Men ibland finns det ju gömda gener. Vi satt nog och pratade i 30 eller 40 minuter innan vi gick vidare. Men kort därefter gav vi upp i allafall. Det var en överväldigande uppförsbacke.

Allt blir mycket roligare när man lyckas fånga Lores omedvetna, dramatiska pose-ögonblick.

Tycker att murgröna är så hemtrevligt.
Och så har vi en ödla pappa tyckte var väldigt storslagen. Han bara: Åhhhh, Veronica! Ta kort på den här! Så jag tog ett kort lite sådär nonchalant, men då blev han missnöjd. Och då försökte han själv, men han misslyckades. Och då blev han tjurig och besviken. Så jag fick gå in helhjärtat för det och kliva upp på en bänk, zooma in för allt vad kameran var värd och sträcka mig så mycket att jag höll på att falla av. Ni förstår, den var väldigt liten och långt uppe på en stenmur.


Sedan avslutar vi med någonting jag tyckte såg ut som en bild man tar från flygplanet, iallafall från min kamerans displays perspektiv, men egentligen bara var gegga som hade samlats vid vattnet.
Jag är så djup, känner jag.

Postat av: essie

Livmoderhalscanser ;s <3

2011-07-08 @ 14:46:15
URL: http://essiecederroth.blogg.se/
Postat av: maria

DU SKULLE ÄLSKA MITT HUS FÖR DET ÄR FULLT MED MURGRÖNA PÅ DET! fina bilder osv som vanligt

2011-07-09 @ 14:34:58
URL: http://mariahedkvist.blogg.se/

Skriv någonting;

Vad du kallas
Ifall du återvänder

E-post

Egen sida

Orden & tankarna

RSS 2.0