-

Idag firar jag 15 år vid liv. Och det är ändå sinnes, snart kommer jag vara 30 utan att jag har märkt någonting alls.

/Jag vaknade tidigt och duschade. Dagen innan hade jag fått en litet papper från posten för att komma och hämta ett paket. Så det gjorde jag idag:

Hahaha. Iallafall, det var från min finaste mormor. Hon bor ju i Chile och har inte mycket pengar, så jag blir rörd att hon ändå anstränger sig för min skull.

Detta är någonting vi misstänker att hon har gjort alldeles själv. Hon är väldigt duktigt på att brodera och pyssla, vet ni. Men det ser ut som något man har på en bröloppstårta, visst? Hahaha, sen kom det med ett avhugget huvud också. Men pappa klistrande fast det!

Nicki! Jag vet inte hur mycket jag har berättat om honom, så jag kan ju lika gärna passa på:
Vi smugglade hit honom från Spanien för cirka 7 år sedan, när han egentligen var på tok för liten. Men jag kommer ihåg att det var en man som hade Nicki och hans bror i en låda, i en bils baklucka. Den andra valpen såg exakt ut som Nicki, men var svart med brun "piratlapp". Deras mamma hade haft valpar i fängelset (Nu när jag tänker efter fattar jag inte det där.) och om dem inte kunde göra sig av med valparna skulle dem bli tvungen att döda dem. Men vi kunde inte ta med oss båda hem, så Gud vet vad som hände med den andra valpen. När vi tog med oss Nicki fick vi bada honom länge och noggrant, lillen var full med loppor och löss och massa skit. Tur var att ingen upptäckte honom när vi åkte tillbaka till Sverige! 


Sen var det dags att äta, så nu får ni förlåta mig för alla dem matbilderna som följer:

Nudlar med champinonsås, mamma ville äta på en Thai Restaurang men jag ba nä.

Sallad med vinäger är typ det bästa jag vet.


Alltså, denna tårta var skitgod! Och himlahimla fin också.

Jag glömde att önska någonting, haha. Men jag vet nog ändå!

Sen vill ni säkert veta vad jag fick. Och det jag har fått är en gruppkram från mamma, pappa och Israel på morgonen som inkluderade 3 pussar i rad från dem. Kramar, hälsningar, massa kärlek. Så jag har vart glad hela dagen faktiskt, innerligt glad. Mamma lovade dock att ge mig 1000 kr (Men hon glömde ta ut dem även om hon gick till banken haha??) och sedan ge mig halva barnbidraget resten av året. Vilket är, för mig, väldigt uppskattat! Kan ju antagligen blogga bra mycket mer om jag har pengar dessutom, haha. Fast hur stor denna klyscha än låter så kan aldrig det materiella vara lika mycket som kärlek, inte heller ersätta eller betyda lika mycket.
(Sen gav Sara mig tågbiljetter tur&retur från gbg (Kräver inte mycket)) Moster gav mig ett par saker iförskott innan hon åkte till Halmstad igår med:

Plus en dubbelring (Får man kalla det så?) där det står LOVE, en liten söt växt och ett halsband med ett svart hjärta. Men jag hittade inte dem vid första ögonkastet och mer orkade jag inte leta heller. Om ni vill veta en sak till om mig så är det att jag inte gillar saker som är väldigt vanliga. Jag tycker att ordet LOVE står överallt och jag har nog 4-5 halsband med hjärtan. Om ni förstå vad jag menar. Parfymen var helt okej, men ingenting slår Catsuite, hehe. Nu låter jag gnällig och otacksam, men det är jag inte, det lovar jag.

PS. Några minuter innan maten fick jag ett samtal från Karro, som är i Malta på språkresa. Vi fyller år samma dag och vi brukar fira tillsammans. Men det gick ju inte nu, fast hon lät gladare än vad hon någonsin gör och just därför är jag jätteglad för hennes skull. Grattis Karro!

Postat av: hanna

alltså sallad med vinäger<333333333333

2011-07-27 @ 20:21:17
Postat av: Olivia

hej där! kolla gärna in min splitternya blogg FashionIsland. :) Skulle vara kul med en bra start. KRAM!

2011-07-29 @ 19:53:27
URL: http://fashionisland.blogg.se/

Skriv någonting;

Vad du kallas
Ifall du återvänder

E-post

Egen sida

Orden & tankarna

RSS 2.0