-

Igår:
Vi hade en elevens val dag, så vi hade julpyssel på förmiddagen.


Sedan hade vi julbak!

Jag gjorde typ ingenting, haha. Gick runt och åt nötter typ!! Men vi gjorde knäck, kolaflax och gräddkola. Det blev dock jäätteeemycket över, hehe.

När jag gick hem sen, blev det plötsligt strömavbrott. Typ hela Åseda blev mörkt med ett enda ljud. Sjukt frustrerande, för ingenting funkade ju.

Så famlandes fick jag gå ner i min svarta källare (som verkligen är en fängelsehåla typ) och försöka hitta tändstickor. Vilket jag inte gjorde, men en dålig tändare! Kände mig spirituell ~~ Skoja, haha.

Upptäckte Karros DS igen - Tills jag insåg att jag fan inte kommer någon vart med fittan.

Gick runt med stearinljus och posade framför kameran i väntan på la familia också. Israel fick ett speciellt mottagande, haha. Hur som helst var strömmen borta i ca 3-4 timmar. Total blackout, verkligen.

Och som pricket över I:et, så överhettades vattentankarna (vi eldar med ved för att värma upp varmvatten som sedan åker vidare till elementen.) så huset började skaka och alla fick panik. Pappa ba: VILMAAAA (min mamma)!!!!! SÄTT PÅ KRANARNA!!!!!!!!
Så mama sprang till toaletten, jag till köket och Israel till toaletten däruppe, så satte vi på kranarna med varmvatten. Det är för att trycket ska lätta, förstår ni. Men eftersom vattnet kokade så slutade med att huset blev fullt med ånga och såg ut som en bastu. Därav bilden! Kaos asså, hahahaha!

Imorgon ska jag till Växjö och köpa dem sista julklapparna i allafall, peace out!


Skriv någonting;

Vad du kallas
Ifall du återvänder

E-post

Egen sida

Orden & tankarna

RSS 2.0