I'll put my hands up in the lights, you'll see me dancing for my life

Äntligen en ursäkt för att ha ett Eric Saade-citat utan att skämmas. <3
Okej, men igår, den femte alltså, så var jag, mamma och pappa på RIX FM. Efter att vi hade gått runt i affärerna, men inte hittat någonting, så gick vi och åt i en Thai restaurang. Pappa ville inte få en bestämd mängd mat serverad eftersom han ÄR TJOCK. Så han gick och åt buffé ensam, hahaha.

Mammas kycklingfilétallrik med äggnudlar.

Min vegetariska tallrik med vårrullar och ris. Och: jag blev risfrälst. Jag insåg hur gott ris egentligen är! Men bara om det är asiatisk typ. Mammas och skolans är inte särskilt god. Men detta! Och Lenas!

Lite innan 17:00 kom Lore (Hon hade jobbat, förstår ni) så vi satte oss och köade. Vi kom i andra raden, vilket var hyfsat. Vi pratade om att vi vill nog åka till Spanien nästa år med Eduardo, då han ska komma och hälsa på nästa sommar. Eduardo är alltså min kusin, och Lorettos bror. 
Fast jag tror nog inte mamma är positivit inställd till att låta mig åka dit själv utan "vuxet" sällskap. Även om Eduardo blir 22 och Lore 18. FAN VAD GAMMLA NI ÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

Ca 45 minuter innan festivalen skulle börja, så kom denna DJ och försökte peppa oss. Det var samma som förra året. Jag tror till och med att han var SÄMRE iår? Hur är det möjligt?
Jag tog bara kort på artisterna jag brydde mig lite mer om, alltså struntade jag i personer som Eric Segerstedt typ:

Ulrik Munther då va! Han spelade bara 2 låtar och försvann lika snabbt som han dök upp. Men han har en jävla röst, annat kan man ju inte säga.

Broken Door. Sångaren ser ut som Timo Räisänen nu? Fattar inte. Förra året var han verkligen jätteful.

Herr Amarillo. I slutet av sin låt så sjöng han: Viiiiiilll ni liiigga med mig dåååååå? ~ Och jag tror nog hela Växjö tänkte samma sak.

ERIC! MIN ANLEDNING TILL VARFÖR JAG KOM! MY LOVE! SKOJA DET ÄR DARIN!
Han röst sprack upp i bebisröst ibland, men det gör ingenting för han kan dansa och PUT YOUR HEARTS IN THE AIR!

Jag kom fram till första raden innan han började, så jag lyckades röra hans hand när han väl kom ner. Svettig var han, men jag har tafsat på värre. Han sjöng bara Hearts in the air, Break of Dawn och Manboy. Men han borde ju gjort encore och kört Masquerade! Bara så att ni vet alltså.

Obligatoriska posekortet. Och så bara måste jag sluta göra den där minen. Iallafall så att jag har två att välja mellan liksom.


Mamma och pappa när vi hittade varandra igen.
Mamma var nästan mer ivrig att se Eric än jag ska ni veta!
Och min far, ÅH VAD SKA JAG SÄGA OM DIG KÄRE FAR! Inte nog med att ditt huvud är iklädd himlens alla moln, du har även slagit ner Harry Potter och stulit hans glasögon.

Sen åkte vi hem och köpte LOKA + kexchoklad på hemvägen. Sen dog vi av trötthet!

Postat av: karro

ahmagaaad! den som sade han varde. nä, gud va jag är tråkig.

2011-08-06 @ 13:06:44
Postat av: sigrid

ååh eric saade <33

2011-08-15 @ 16:39:53
URL: http://sigridsolis.blogg.se/

Skriv någonting;

Vad du kallas
Ifall du återvänder

E-post

Egen sida

Orden & tankarna

RSS 2.0