Allting kommer bli bra tillslut, du ska se att allting ordnar sig

Med ungefär 1 veckas mellanrum har mina 2 bästa vänner kommit tillbaka till mig. Och igår var vi med varandra i flera, flera, flera timmar:

Jag och Karro möttes 1 timme innan vi träffade Lena, eftersom hon har varit iväg i Vietnamn i ca 2 månader så köpte vi lite saker som hon säkert hade saknat: Alltså: Marabou, Pringels och Herrljunga cider (som inte blev med på bild.)

Den första minuten så kramades vi nog bara. Alldeles välförtjänt och rätt! Vi satt i mitt kök och pratade om hur alla hade haft det i sommar först, sedan blev vi utschasade av mamma som ville laga middag.


Sedan ville Lena ha potatissallad och baugetter, så det gick hon och karro och köpte.
Jag är lat. :))

Fast jag dukade iallafall!

Jag var Harry Potter en liten stund. Min pappa har sämsta synen, blev helt snurrig av att ha på mig hans glasögon. <3 Och ens ögon blir sjukt stora också, hahaha.

Och efter jag hade plågat dem med att visa bilder på mig själv som barn jag-vet-inte-hur-länge, så kollade vi på TV. Visade sig att Maggio var med i en musikspecial så då såg vi det! Efteråt var det "Video Game Live" och där spelade dem musik från massa olika TV-spel, inklusive Zelda. Dör. 

Fast sen ville vi kolla på Charlies Änglar men hade inte snacks så då gick vi till konsum och köpte popcorn. Fattar inte vår nyttighet. Aja, det var faktiskt en jättefin dag för dem är bäst osv!!!

Imorgon åker jag till Göteborg och kommer tillbaka den 21:a, kanske uppdaterar därifrån. Annars får ni finna er i en död blogg, ja tack bra förlåt.


Skriv någonting;

Vad du kallas
Ifall du återvänder

E-post

Egen sida

Orden & tankarna

RSS 2.0